Home > I O Error > I/o Error During Boot Install Kubuntu 7.10 199.646

I/o Error During Boot Install Kubuntu 7.10 199.646

ok early console in decompress_kernel Decompressing Linux... Hard reset goes really heavy on the hardware, so it would not surprise me that by doing it again and again (14.04, 15.10, 16.04, how many times did you do it?) finally you managed to break your hard drive! :) My suggestion is to stop using it immediately, switch to a live session and save as much data as you can before the situation degenerates, then test the drive (via the "Disks" application) and see if you can savage it by a simple formatting (but I strongly doubt this). asked 4 years ago viewed 3492 times active 4 years ago Blog Stack Overflow Podcast #91 - Can You Stump Nick Craver? Meaning of えれぇ in this sentence Did Pentecostalism lead to Cessationism in the modern Reformed churches? check over here

What would happen really? Related 2Cannot boot: “No init found. How would a creature produce and store Nitroglycerin? I tried two different computers with the same hdd to reduce the amount of variables that could be the problem.

How to handle a client's request to work directly for them? I have scanned the drive using GSmartControl and it shows no errors in extended Self-tests or any other test type. Browse other questions tagged dual-boot freeze or ask your own question.

When does bugfixing become overkill, if ever? How can you tell if the engine is not brand new? While I am not running Ubuntu at the time, I am running Mint 17 which is similar. So that narrows it down to the hdd.

share|improve this answer answered Jul 6 at 10:01 dadexix86 4,7591966 So I format the whole disk or only the partition that has a bad sector? –Abilops Jul 6 at 22:58 Everything would be better... I had to hard reset to shut it down. Are all melee attacks created equal? http://askubuntu.com/questions/795483/cannot-boot-due-to-i-o-error-16-04-lts My BIOS is slightly different - under 'Boot Options' I already have the option 'Launch CSM' set to always, so I don't think this is my problem. –David Gard May 23 '13 at 18:07 add a comment| up vote 0 down vote accepted I just realised I never answered this question - In this instance, it turned out that the Revo was faulty.

Since I got the same problem on both computers, that leads me to believe that the common factor, the hdd, is the problem. Run the long smart selftest to see if there are any more errors and repeat. Your cache administrator is webmaster. What are two consecutive primes whose difference is 666?

It booted till the login prompt (not screen). https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=195763 Offline #12 2015-04-13 18:10:31 ewaller Administrator From: Pasadena, CA Registered: 2009-07-13 Posts: 13,557 Re: Installation problems: I/O erro: dev sr0 Update: I encountered this myself this weekend. First I've downloaded the ISO and burned the Live CD.After I choose 'Boot Arch Linux (x86_64)' I got this:Probing EDD (edd=off to disable)... share|improve this answer answered Jun 25 '12 at 2:20 psusi 26.7k13674 add a comment| up vote 0 down vote smart data seems to be ok for me.

Farming after the apocalypse: chickens or giant cockroaches? check my blog It goes away? Why don't we have helicopter airlines? Everything says old age or prefailure.

SCT Feature Control supported. Linked 1 Is there an application/way to fix or confine bad sectors with Ubuntu? 11 “errno 5 - input/output error” when trying to install Related 0Ubuntu installer doesn't see internal hard drive on DELL Vostro 33603Can I install ubuntu to a partition on my portable hard drive?2Determining size of the partition when using Ubuntu Installer2Would like to install Ubuntu on secondary hard drive within my computer2How to install Ubuntu on two different hard drives0Windows 7 and Ubuntu on two different hard disks?1Is it possible to install Windows 8.1 Preview to test on a hard drive where Ubuntu is installed, then remove windows when done?1Trying to do dual boot install: The test of the file system with type ext4 in partition #1 of SCSI2 (0, 0, 0) found uncorrected errors0Ubuntu installation on external hard disk drive0Interpretation of smartctl output bad_block_count and Erase_Count Hot Network Questions Project Euler #10 in C++ (sum of all primes below two million) Compute the kangaroo sequence LibreOffice Writer default template What happens if one brings more than 10,000 USD with them into the US? Please try the request again. this content If my drive is failing, then why am I getting no errors when I scan it?

Just went to go get the information for you and it is all bad. Is booting from PXE (network boot) an option? How to create a company culture that cares about information security?

Short self-test routine recommended polling time: ( 2) minutes.

dual-boot freeze share|improve this question asked Aug 12 '14 at 2:50 RyanWC 112 add a comment| 1 Answer 1 active oldest votes up vote 0 down vote I believe I found the solution to my problem. Your cache administrator is webmaster. Can someone please help me to troubleshoot this issue? The system returned: (22) Invalid argument The remote host or network may be down.

Weirder context inside where is difficulty target inserted? Frequency Domain Filtering Why did Moody eat the school's sausages? How do we ask someone to describe their personality? have a peek at these guys Is there any way to safely check expensive electronics on a flight?

RegardsFrank Offline #24 2015-11-23 10:27:12 Lone_Wolf Member From: Netherlands, Europe Registered: 2005-10-04 Posts: 4,495 Re: Installation problems: I/O erro: dev sr0 Did you use TAO or SAO burning ?https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php … 0#p1580530 Booting with apg Openrc, NOT systemd. Yet, trying to burn the latest iSO - having md5sum-checked the iso after download - having burt with both brasero and wodim, I have the same problem.Same error messages as below, just a different sector number.I am side stepping this problem now by trying to install from a knoppix live distro - which boots perfectly by the way - even if burnt with brasero.Burning on Ubuntu 15.04 Anybody knows what I causing this?